Design #2

Rishikesh House by Rajiv Saini + Associates

Image

A scooping concrete roof cantilevers over the rear entrance to a house by the Ganges River in northern India. Mumbai architects Rajiv Saini + Associates designed the single-storey residence, which burrows into the sloping riverside terrain. A spa is located where the building tunnels into the hill and a tree-lined courtyard is concealed between the house and landscape. Rough masonry walls define the main entrance, while both angular and curved concrete walls separate individual rooms.

This is an excerpt from an article in Dezeen, click here for the full articleImageImageImage
ImageImageImageImageImageImageImage.

 

Advertisements
This entry was published on June 21, 2013 at 6:11 pm. It’s filed under Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: